Η Ειρήνη Λουΐζα Ανδρικοπούλου είναι βραβευμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια σύγχρονης μόδας και δημιουργός του Lefkon. Συνδυάζοντας minimal αισθητική και αρχιτεκτονικές δομές επαναπροσδιορίζει την αντίληψη του minimal ρούχου.

Tο lefkon, είναι ένα Ελληνικό brand μόδας, που συνδυάζει την ελληνική αισθητική με τον Σκανδιναβικό και Ιαπωνικό μινιμαλισμό.

Οι δημιουργίες του Lefkon εκφράζουν τη σύγχρονη, δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα που θέλει να νιώθει εκλεπτυσμένη και ξεχωριστή. Μοντέρνα νυφικά φορέματα φτιαγμένα στα μέτρα σας από 100% ελληνικό μετάξι.

BRIDAL COLLECTION

 

Πρωτότυπα unisex ρούχα και minimal ρούχα για ανατρεπτικό στυλ.

 

Minimal ρούχα για τη γυναίκα που την ενδιαφέρει η ποιότητα και το ποιος και πως έφτιαξε το ρούχο που φοράει.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας θέτει την γυναίκα με προσωπικότητα ως προτεραιότητα στις δημιουργίες της και της δίνει το βήμα να είναι ο αυθεντικός υπέροχος εαυτός της.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που αναζητάτε.

 

NEW COLLECTION

PRESS

WHY LEFKON

Όλα να νυφικά μας φτιάχνονται στο χέρι, στα δικά σας μέτρα εξασφαλίζοντάς σας τέλεια εφαρμογή. Σας παρέχουμε προσιτή πολυτέλεια αποφεύγοντας τα showrooms και δουλεύοντας αποκλειστικά  ηλεκτρονικά.

Έμπειροι τεχνίτες φτιάχνουν το νυφικό σας στην Πάτρα. Όλα τα νυφικά κομμάτια μας φτιάχνονται στο χέρι από τεχνίτες που στοχεύουν στην τελειότητα.

100% μεταξωτά υφάσματα που παράγονται στο Ελληνικό χωριό Σουφλί.  εξασφαλίζοντας έτσι ανυπέρβλητη ποιότητα και βοηθώντας την εγχώρια οικονομία.

Κρατάμε όλη τη γραμμή παραγωγής σε τοπικό επίπεδο για να μπορούμε να ελέγχουμε την ποιότητα σε κάθε ένα νυφικό και μειώνουμε τα  λειτουργικά μας έξοδα παρακάμπτοντας showrooms και ενοίκια

Διασφαλίζουμε ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στη δημιουργία του νυφικού σας πληρώνονται δίκαια. Νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους.

Πρέπει απλά να φορέσετε ένα νυφικό μας για να αισθανθείτε την απαλότητα του φυσικού μεταξιού, την κίνηση που έχει το μετάξι καθώς περπατάτε και πως αγκαλιάζει το σώμα σας.